Orava lennukisse toonud naise taltsutamiseks tuli välja kutsuda politsei (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ingo Arndt / Scanpix

USAs on levinud trend võtta lennukisse kaasa oma emotsionaalne tugiloom, kes peaks aitama reisimisraskustest üle olla. Üks naine võttis aga keelust vaatamata kaasa orava, keeldus lennukist lahkumast ja viidi lõpuks politseinike poolt minema. 

Teisipäeva hilisõhtul eemaldati lennufirma Frontier Airlines lennult naine, kes üritas reisida koos väidetavalt tugiloomaks mõeldud oravaga. Frontieri lendudel on aga oravad ja teised närilised keelatud ning kui naist sellest teavitati, keeldus ta kategooriliselt lennukist lahkumast. 

Selgus, et naine oli piletit broneerides märkinud, et tuleb lennule koos tugiloomaga, ent jätnud täpsustamata, millise loomaga tegu. Lõpuks kutsuti kohale politsei, sest naine ei olnud nõus oravata reisima või lennult maha jääma. Võimuesindajad käskisid lennukist lahkuda kõigil kaasreisijatel ning talutasid siis oravaomaniku terminali. Lend väljus lõpuks kahetunnise hilinemisega. 

Omapäraste tugiloomadega on Ameerika lennufirmadel sel aastal korduvalt tegeleda tulnud. Veebruaris uputas üks kolledžiõpilane lennujaama tualetti oma hamstri, kui viimast lennukisse laskmast keelduti ning jaanuaris sai palju tähelepanu Dexteri-nimeline paabulind, kelle peremees temaga reisida soovis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles