Video: ameeriklanna kutsus teda häirinud vaaladele politsei

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FERNANDO CASTILLO / AFP / Scanpix

Perega paadisõidule läinud Darren Lucianna suureks rõõmus ilmusid nende aluse juurde küürvaalad. Mehe abikaasa ei olnud aga vaalade kohalolu üle sugugi vaimustuses ning helistas suurest hirmust politseisse. 

Möödunud nädalal jagas Washingtoni osariigis elav Lucianna Facebookis nüüdseks viraalsesse staatusesse tõusnud videot oma pere kohtumisest küürvaaladega. Esialgu pakkus hiiglaslike mereelanike nägemine seltskonnale rõõmu, ent kui vaalad hakkasid nende paadi alt läbi ujuma, tõusis paanika. 

Vaalade nägemisest vaimustunud Lucianna püüdis kõiki rahustada öeldes, et hellad hiiglased on lihtsalt uudishimulikud ning ei lükka paati ümber. Hirmu seeme oli aga külvatud ning kõige rohkem läks endast välja Lucianna abikaasa, kelle video taustal kõlavast jutust on aru saada, et too oli helistanud politseisse.

Selleks ajaks olid vaalad aga alusest veidi kaugemale ujunud ning Lucianna sai mootori käivitada ja kõigi kergenduseks vaalade juurest lahkuda. Mehe abikaasa aga seletas, et ta tahtis korrakaitsjatele oma asukohast lihtsalt teada anda, et nad õnnetuse korral kiirelt üles leitaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles