Aita abivajajat: raske allergia käes vaevlev kassitüdruk Printsess vajab elupäästvat, ent kulukat ravi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassitüdruk Printsess
Kassitüdruk Printsess Foto: Kassiabi

Elas kord üks imeilus Printsess, kes päevad läbi sügeles ja unistas kasvõi hetkeks kestvast rahust. Ei, see lugu ei ole kahjuks muinasjutt — see kõik toimub päriselt MTÜ Kassiabi hoolealuse, kassipreili Printsessiga.

Narva bussipeatusest leitud tilluke piiga jõudis Kassiabi juurde palaval suvepäeval. Tema mure oli nii suur, et ei saanud kuidagi märkamata jääda — ta sügas end alatasa. Probleem jätkus ka peale parasiiditõrje tegemist. Oma tervise huvides pidi vaene Printsess saama pähe krae, et ta endale veelgi rohkem liiga ei teeks, kuid sõites arsti vastuvõtule sai ta puuris istudes sellest välja vingerdada ja end lausa verele kratsida.

Printsessi diagnoos on allergia tolmulestade, jahulestade, õietolmu ja kirpude suhtes. Hetkel saab ta erinevaid ravimeid, millest üks on ka hormoon, kuid nende pikaajalisel kasutamisel kannatavad neerud ja maks ning tekkida võivad tekkida tõsised tüsistused. Juba praegu on Printsessi maksas ja neerudes tekkinud muutused.

Printsessi päästerõngaks oleks kallis immunoteraapia — seeria süstidest, mis kaotaksid ta pideva sügeluse ja laseksid organeid koormamata normaalselt elada. Palun aita Kassiabil aidata ja kingi Printsessile elamist väärt elu.

Annetaada saab kaht moodi:

Pangaülekanne
Kassiabi MTÜ
IBAN: EE902200221030561288.
Selgitusse märkida «Printsessile.»

Või helistada annetusnumbrile 900 9000 (kõne hind 5 eurot). Kindlasti kuula kogu tervitustekst lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles