Humoorikas video: naine leidis tagaaiast võrkkiiges lesiva karu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baribal. Foto on illustratiivne.
Baribal. Foto on illustratiivne. Foto: JIM URQUHART / REUTERS / Scanpix

Karud ei ole USA Põhja-Carolina osariigi mägistes piirkondades midagi ebatavalist, kuid ühe Asheville'i linna elaniku sõnul ei anna midagi võrrelda vaatepildiga, mis talle möödunud nädalavahetusel avanes.

Põhja-Ameerika levinuima karuliigi baribali isendid satuvad Asheville'is elava Michelle Baberi sõnul tema aeda tihti, kuid eelmisel laupäeval avastas üks neist esmakordselt võrkkiige võlud. 

Esialgu ei saanud loom kiigega hakkama ning potsatas sellele ronida püüdes maha. Baber lahkus hetkeks akna juurest, et oma abikaasa kutsuda ning selle ajaga oli karu suutnud kiige peale saada ja lesis sellel kõhuli, paistes olukorda vägagi nautivat. 

Asheville'i krutskeid täis karud näitasid end eelmisel nädalal teiselgi korral — reedel takistas üks neist kullerfirma UPS kulleril pakki kohale viimast, sest istus pakisaaja maja sissesõiduteel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles