Nõmmekad mures: miks Mailis Repsi koer pidevalt vabakäigul on? (4)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Betsy
Koer Betsy Foto: Nõmmekad / Facebook

«Kelle kutsu?» seisab Facebooki Nõmme elanike gruppi postitatud bostoni terjeri pildi juures. Üks vastaja teise järel nendib, et pildil on haridus- ja teadusminister Mailis Repsi koer ning see ei ole mitte esimene kord, mil neljajalgne on tänavale jalutama pääsenud. 

Terjer Betsy näol on tegu lausa saripõgenejaga: Nõmmekate gruppi tehtud postitustest leiab, et koera on enne tänast vabalt jooksmas märgatud 29. juunil, 24. mail ning isegi eelmise aasta septembris, mil ta silkas ringi koos musta värvi sõbraga, kelleks Repsi prantsuse buldog Blacky. Kahe koera jooksuringid lõppesid aga õnnetult — Blacky leidis enda lõpu Vabaduse puiesteel autorataste all. 

Seetõttu on Nõmme elanike jaoks sedavõrd murettekitavam, et Betsy järjepanu vabadusse pääseb. «Kes ja kus on selle bostoni terjeri kasvataja ja miks kasvataja sellist asja lubab?», «Minule isiklikult suurt vahet pole kelle koer on, peaasi, et omanik võtaks midagi ette, et see loom omapäid teel joostes surma ei saaks», «Appi kui palju ma olen näinud juba selle koera jooksukuulutusi» kommenteerisid grupiliikmed Betsy põgenemisi. 

Koera täna märganud Natalja sõnul ei suutnud ta neljajalgset kätte saada, sest loom põgenes üle tee. «Õnnestus ta majade juurde tagasi ajada,» kirjutas naine oma postituse kommentaariumis. «Äkki läheb oma koju tagasi.»

Mailis Repsi ennast ei ole Lemmikul seni õnnestunud kommentaariks tabada. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles