Puu külge seotud koer leiti peaaegu surnuks nälginuna

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surmasuust pääsenud koer taastub haiglas.
Surmasuust pääsenud koer taastub haiglas. Foto: CJMAR / Rescue Dogs Rock NYC / MEGA / Scanpix

USAst Lõuna-Carolina osariigist leiti eelmisel nädalal puu külge seotud koer, kelle omanik Elizabeth Lena James ei olnud andnud lemmikloomale kuu aega süüa, ja seetõttu oli koer peaaegu surnuks nälginud. 

Champ oli leidmise hetkel nii jõuetu, et ei suutnud püsti tõusta. 
Champ oli leidmise hetkel nii jõuetu, et ei suutnud püsti tõusta. Foto: CJMAR / Rescue Dogs Rock NYC / MEGA / Scanpix

Koer taastub Lõuna-Carolina osariigi linna Columbia kliinikus arstide järelvalve all, kirjutas Metro. Leidmise hetkel oli 16 kuu vanune koer seotud puu külge ja tema küljes olid vaglad ning tõugud. 

Kuigi koer on veel nõrk ja suudab seista püsti vaid mõneks sekundiks, paraneb ta kenasti. Champi eest kannavad hoolt arstid, kes määrasid talle valgurikka dieedi, mis koosneb munaroast ja keedukanast. 

Koera endine omanik James arreteeriti ja viidi Laurensi maakonna kinnipidamiskeskusesse. Kinnipidamiskeskuse politseiniku Don Reynoldsi sõnul ei saa tolereerida ebainimlikku suhtumist loomadesse. «Mitte ükski loom ei vääri elu toidu ja veeta,» lisas Reynolds. 

Omanik hoidis koera kuu aega näljas.
Omanik hoidis koera kuu aega näljas. Foto: CJMAR / Rescue Dogs Rock NYC / MEGA / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles