Fotograaf jäädvustas pingelise momendi hobuste võitlusest

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jami Bollschweiler / Mercury Press / Caters News Agency / Scanpix

Fotograaf Jami Bollschweiler jäädvustas USA lõunaosariigis Utahis selle kuu alguses momendi, kui metsik täkk tõmbas rivaali tolmupilvesse põlvili maha.  

Hele täkk asus kaklusesse, et võidelda enda pere eest. 
Hele täkk asus kaklusesse, et võidelda enda pere eest. Foto: Jami Bollschweiler / Mercury Press / Caters News Agency / Scanpix

Fotograaf ütles, et ei ole kunagi varem sellist vaatepilti näinud. Bollschweileri sõnul oli tunda, et õhus on palju pinget. Ta ütles, et nägi heledat täkku, kes oli olnud perega veekogu läheduses, ning hobust ärritas, et seal samas on ka rivaalid.  

«Sellistes olukordades tekib mul tihti mure loomade heaolu pärast, kuid samas tahan saada ka häid kaadreid,» ütles Bollschweiler. 

Fotograafi sõnul hammustas hele täkk tumedat näost, kuid tume tõusis püsti ja jalutas vee juurde nagu poleks midagi juhtunud. 

Bollschweiler veedab tunde kõrbes hobuseid vaadeldes. 
Bollschweiler veedab tunde kõrbes hobuseid vaadeldes. Foto: Jami Bollschweiler / Mercury Press / Caters News Agency / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles