Päevakäpp. SOS! Kõige valusamal moel reedetud orientaali tõugu Kaisa ootab kiirelt kodu

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui kassitüdruk Kaisa üleeile hommikul oma armsaks saanud pesas ärkas, ei osanud ta oodatagi, mida päev toob. Tema jooksis ikka omanikku äratama, nurrus ennastunustavalt ning kutsus pererahvast hommikusöögile...

Pärast konservi söömist soovis ta omanikule kõhule ronida ja paitusi noolida nagu neil kombeks saanud, kuid sellel korral teda sülle ei lubatud. Need talle armsaks saanud käed tõid hoopis transpordipuuri...

Autosõidu ajal vaatas Kaisa omaniku poole, et saada kinnitust, et kõik on hästi. Ta üritas käpakesi puuriukse vahelt omaniku poole sirutada, et kontakti saada, kuid miski ei töötanud. Midagi oli täielikult muutunud... Kaisa ei teadnud, et perre on sündimas laps ning arst oli soovitanud kassi ära anda.

Nüüd on Kaisa loomakliinikus.

Ta on reedetud.

Kõige valusamal moel.

Kaisa silmist peegelduv reetmisvalu on nii kõrvetav, et põletab südamesse. Terve elu päriskodus elanud kassi jaoks on kliinikusse sattumine ääretult stressi tekitav ning seetõttu vajame Kaisale kiiresti uut päriskodu! Kaisa vajab rahulikku ja lojaalset kodu, kus oma üleelamistest toibuda ning kus teda enam kunagi ei reedeta.

Kirjuta Kaisale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles