Väikelast rünnanud koera omanikke ootab tõenäoliselt ees vanglakaristus (1)

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Luminita Lupu / PantherMedia / Scanpix

Eelmise aasta kevadel ründas koer Kanadas 18 kuu vanust tüdrukut, kes sai rünnakust peanahale tõsiseid vigastusi.  

Paar Michael Thornton ja Hayley Eldridge mõisteti Kanadas Chatham-Kentis Maidstone`i kohtus süüdi ohtliku koera omamises, kes väljus avalikus paigas kontrolli alt. Koer ründas väikelast Viktoria Resetjnovat lasteväljakul eelmise aasta kevadel, kui tüdruk oli mängimas seal oma vanema õega, kirjutas BBC

Last rünnanud koer oli Staffordshire bullterjeri ristand. Thornton ja Eldridge lasid 15-aastasel tüdrukul koera jalutada ning olid andnud koeraga jalutanud teismelisele tüdrukule jalutamise eest tasuks kanepit. 

Kohtunik David Griffiths-Jonesi sõnul ootab Thorntonit ja Eldridge`i tõenäoliselt vanglakaristus. Politseinik lasi koera pärast juhtunut maha.

Kohtudokumentides olevate andmete põhjal sai tüdruk rünnakust tõsiseid vigastusi ning teda ootab ees mitu peanahaoperatsiooni, sest koer tiris lapse peanaha rünnaku käigus lahti. Rünnakus kannatada saanud tüdruku vanemate sõnul rikkus see juhtum nende ja tütre elu igaveseks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles