Lasnamäe elanikud on hädas hoolimatute loomaomanikega (1)

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomaomanikud ei korista enda lemmikute järelt.
Loomaomanikud ei korista enda lemmikute järelt. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS / Scanpix

Eelmisel nädala toimus Lasnamäel asuva Priisle pargi ehitusega seotud linnaosa valitsuse kohtumine, kus selgus, et piirkonna elanikud on hädas koeraomanikega, kes ei korista oma lemmikloomade järelt.

Eelmise nädala alguses toimunud kohtumisel sai Lasnamäe linnaosa juhtkond kokku piirkonnas elavate inimestega, kes tõstatasid probleemi, et loomaomanikud ei korista enda lemmikloomade järelt.

Lasnamäe linnaosavanema Maria Jufereva sõnul paigaldab linnaosa probleemi parandamiseks täiendavaid koerte ekskrementide kaste, kuhu saavad loomaomanikud koeraga jalutamas käies visata lemmikute väljaheiteid.

Koostöös Tallinna munitsipaalpolitseiga alustatakse Lasnamäel ka loomaomanikele tihedamaid kontrolle. «Trahvid on viimane ja kõige ebameeldivam samm, millega sundida loomaomanikke koristama enda lemmikloomade järgi,» ütles Maria Jufereva. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles