Rahetormi tagajärjel suri loomaaias kaks looma ja üks sai vigastada

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Igor Podgornyi / Sputnik / Scanpix

Ameerika Ühendriikides Colorado osariigi loomaaias suri eile rahesaju tagajärjel kaks looma ning üks sai raskelt vigastada. 

Golfipallisuuruste rahetükkide taevast alla langemine tekitas eile Colorados Cheyenne Mountain`i loomaaias kaost ning inimesed ja loomad ruttasid rahe eest peitu. Suured rahetükid hävitasid aknaid ja kahjustasid autosid, vahendab CNN.  

Loomaaia direktori Jenny Koche sõnul oli asutus tänaseni suletud, et rahetükkidest põhjustatud kahjustusi likvideerida. Rahesaju tagajärjel hukkusid 13-aastane kaeluskotkas Motswari ja 4-aastane part Daisy. Kolmas loom, kaeluskotkas, arvati samuti surnud olevat, kuid hiljem tuli välja, et ta oli saanud tõsiselt vigastada. 

Loomaaia külastaja Jesse Barkalowi sõnul ruttasid nii inimesed kui ka loomad varju otsima. «Karud jooksid ringi, sest neile ei olnud katusealust, kuhu nad mahuksid,» ütles Barkalow. 

 

A post shared by Sherri (@sherriwull) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles