Nutikas turundustudeng teenib siili pildistades head lisaraha

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaal elaval siilil Mr. Pokee`l on sotsiaalmeediakanalis Instagrami üle 700 000 jälgija, mille arvelt teenib looma omanik siilist tehtud piltidega tooteid müües head lisatulu.

Siilipoisi omanik on Lääne-Saksamaal Wiesbadeni linnas elav 26-aastane turundusõpilane Talitha Girnus, kes postitab pidevalt enda loomast erinevaid pilte, vahendas The Guardian. Girnus tegi enda siilist brändi ja müüb erinevaid Mr. Pokee pildiga tooteid, näiteks tasse ja telefoniümbriseid. 

 

Hello sunshine ☀️☀️☀️

A post shared by Mr.Pokee the Hedgehog (@mr.pokee) on

Siil on nii pisikene, et mahub Girnuse peopessa. Tudeng pildistab looma, hoides teda peopesas, erinevates kaunites paikades Saksamaal, nagu jõgede, järvede, päevalillede ja teiste Saksamaa vaatamisväärsuste taustal. Mõne fotosessiooni ajaks paneb Girnus siilile jalga ka sokid või prillid, kirjutas The Times. Instagramis kirjeldab omanik siili kui maailma armsaimat seiklejat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles