Muusikafestivalil Sweet Spot hakatakse koguma raha varjupaigaloomade toetuseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Sel reedel ja laupäeval toimub Tallinna Kultuurikatla pargis Sweet Spot festival. Festivali korraldajad on lubanud heategevuskampaania «Ole sõber!» vabatahtlikud oma territooriumile ning andnud võimaluse annetuste korjamiseks. 

Kuna Sweet Spot festivalil kehtib sularahavaba süsteem siis eraldavad korraldajad annetuste korjamiseks spetsiaalse varustuse. Seega ei tasu sularaha siiski koju jätta — selle abil saad toetada varjupaigaloomi.

Põhja-Tallinna linnaosa vanema Raimond Kaljulaidi sõnul on kampaania raames praeguseks kogutud rohkem kui 3000 eurot. «Olen väga tänulik, et nii suure festivali korraldajad on toetanud meie heategevusliku kampaaniat «Ole sõber!» ning on andnud vabatahtlikele võimaluse annetuste korjamiseks,» sõnas Kaljulaid. «See näitab, et ärimaailma huvitavad keskkonnaküsimused ning et inimesed on valmis loomi aitama.»

Kampaaniat «Ole sõber!» korraldab Põhja-Tallinna noorte ümarlaud koostöös Põhja-Tallinna valitsuse ning Paljassaare tee 85 asuvat varjupaika haldava Varjupaikade MTÜ-ga. Kampaania läbiviimisega seotud kulud tasub linnaosa valitsus, kõik kampaania käigus kogutud vahendid antakse sajaprotsendiliselt üle loomade varjupaigale, kus neid kasutatakse hoolitsuseta või muul põhjusel hätta sattunud loomade abistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles