Tartus jäeti kahekuune kassipoeg keset suvesoojust kilekotti surema (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Sel ajal, kui kõik inimesed nädalavahetusel suvesooja nautisid ja rannas suplesid, heitles üks pisikene kiisu keset Tartu linna umbses kilekotis oma elu eest.

Kilekott koos kassiga jäeti keset Tartu linna tulitavkuuma asfaldi peale. Avastamise hetkeks oli kassipoeg suutnud end küll kilekotist välja rabeleda, ent rohkemaks tal energiat ei jätkunud ning nii leitigi ta kilekoti kõrvalt maast lamamast.

Südantlõhestavalt häälitsev kassipoeg transporditi kiirelt Eesti maaülikooli loomakliinikusse, kus selgus, et umbses kilekotis vaevlemine oli endaga kaasa toonud neuroloogilised probleemid ning tugeva vedelikupuuduse. Arstide sõnul on näha, et elutahet kassipojal siiski jätkub, sest öösel suutis loomake end juba püsti ajada. 

Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipoja taastumisteekond saab olema pikk ning selle läbimiseks ulatab talle abikäe MTÜ Kasside Turvakodu. Kassi saab aidata ka pangaülekandega või helistades annetustelefonidele. Kogu raha läheb tema kliinikuarvete katteks ja taastusraviks. 

Annetustelefonid: 

900 6575 – kõne hind 5 €

900 6700 – kõne hind 10 €

(Helistada saab Telia, Tele2 ja Elisa võrgust)

Pangaülekanne:

Swedbank

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X

Selgitus: Pisike Panter

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles