Koeraarmastajad on oodatud järgmisel nädalal vahvale kutsude ujumisvõistlusele

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jason Lee / Reuters / Scanpix

Kui teie koer armastab suplemist, tasub minna nädala pärast Londonisse koerte ujumisüritusele. Üritus kutsub üles nautima suve koos lemmikuga, ja seal jagatakse ka õpetusi, kuidas hoida koeri lämbe ilmaga ülekuumenemisest. 

Üritust korraldab koerte hoidmis- ja jalutusteenust pakkuv firma Rover, kirjutas Lonely Planet. Omanikud saavad registreerida enda lemmikuid 30minutisele ujumiskoolitusele ja võtta osa kümnemeetrise distantsiga võiduujumisest. Koer, kes ujub basseini ühest otsast teise kõige kiiremini, võidab kuu aega tasuta koerte jalutamisteenust. 

Koeraeksperdid jagavad ka näpunäiteid, kuidas koeri palava ilmaga jahedas hoida, sest lemmikud võivad suvel kergesti üle kuumeneda. Roveri eksperdid räägivad üritusel, kuidas nautida parimaid suvekuusid koos koertega.

Huvilised saavad lõbutseda koerteteemalistel täispuhutavatel veemadratsitel ja mängida lemmikutega koertepolot. Ujumist armastavate koerte omanikele jagavad loomaarstid nõuandeid, kuidas tagada koerte veeohutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles