Päästjad nägid torusse kinni jäänud siilipoisi abistamiseks ränka vaeva

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Herbert Habeler / PantherMedia / Herbert Habeler / Scanpix

Ida-Sussexis jäi terveks päevaks torusse kinni siil, kelle aitasid lõpuks välja kohalikud metsloomade päästeteenistuse töötajad. 

Okkaline siilike leiti kinni jäänult veidi alla meetri sügavuselt torust Ida-Sussexis ja arvati, et ta oli seal terve päev kägaras enne kui ta oli eelmisel õhtul kukkunud, kirjutas Storytrender.  

Õnneks märgati siiski lõpuks siili õnnetust, ning helistati Ida-Sussexi metsloomade päästeteenistusesse, mille töötajad aitasid siili toru seest välja. Päästeteenistuse töötaja Trevor Weeks ütles, et siil oli üsna suur ja täitis terve toru. «Seal ei olnud isegi ruumi mu kätele, et siili välja tõstao. Ma pidin kasutama haaramisvahendit, mida kasutatakse koerte jaoks,» ütles Weeks. 

Siil oli isane ja tervislikes mõõtudes, kuid siiski otsustasid ta päästekeskuse töötajad siili üle vaadata, sest ta oli veetnud päikese käes pika aja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles