Kangelaskoer riskis oma eluga ja päästis omaniku maohammustusest

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paula Godwin läks tavapärasele hommikusele koerajalutustiirule, kuid ta ei osanud arvatagi, et see lõppeb nii traagiliselt.

«Olin täna hommikul varakult üleval ning läksin muretult hommikul jalutama,» kirjutas Paula reedel Facebookis. Hommik oli kaunis ja päikeseküllane, kuid ootamatult jäi nende teele ette lõgismadu.

Paula sõnul oleks ta kindlalt ise maole peale astunud, kui sekkunud poleks kutsikast kangelane Todd. Kuts hüppas kohe mürgise ussi ja omaniku jala vahele ning võttis löögi enda peale.

«Selline näeb välja kangelane,» jagas Paula pilte koerast, kelle nägu on täiesti paistes. Koer viidi loomaarsti juurde ning Godwin kirjutas järgmises postituses, et kutsikal läheb väga hästi. «Ma ei suuda ära imestada, et temaga kõik korras on,» avaldas naine.

Lõgismaod on suured mürkmaod, keda leidub Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, suurim kontsentratsioon on aga Kagu-Ameerikas ja Põhja-Mehhikos. Arizonas leidub neid 13 erinevat liiki, vahendab news.com.au.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles