Video: superkoer püstitas oma imelise trikioskusega uue maailmarekordi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viieaastane borderkolli Hero püstitas hiljuti tõeliselt kiiduväärt guinnessi maailmarekordi — minuti jooksul tegi ta ära uskumatud 48 trikki.

Trikimeister Hero on oma perenaise Sara Carsoni käe all ära õppinud sadu erinevaid trikke, kuid minuti jooksul suutis ta neist ära teha 48. Carson on oma neljajalgset kaaslast õpetanud juba pea viis aastat ning kahekesi reisivad nad kõikjal üle maailma, et Hero trikioskust demonstreerida.

Hero ja Carson on juba varem meediatähelepanu saanud — muuhulgas olid nad finalistid telesaates «America's got talent» ning paari kutsusid oma saadetesse ka telenäod Ellen DeGeneres ja David Letterman.

«Sara ja Hero on olnud parimad sõbrad algusest peale ja seda vaatamata sellele, et Sara pere ei toetanud tema unistust saada koertetreeneriks,» seisab Guinnessi rekordite veebilehel. «Ta võttis Hero ajal, mil tal oli vaja tuge ja päästjat ning koera nimi (ingl.k kangelane - toim.) just sellest tulenebki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles