Südantsoojendav vaatepilt: ema musi aitas hirmunud hirvepoja üle tee

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Internetis on ringlemas tõeliselt armas video hirvepojast, kes lähenevat autot märgates pikali kukkus ja enam jalule tõusta ei suutnud.

Ema toetus on aga igale lapsele tähtsaim ja nii ka seekord — auto eest põgenenud emahirv tuli tagasi, andis oma järeltulijale julgustava «musi» ning väike vasikas võttis taas jalad alla.

Video autor, Washingtoni osariigi elanik Jessie Larson, oli parajasti kodu poole sõitmas, kui ta nägi tee peal emahirve koos pojaga. Kui täiskasvanud loom pistis autot silmates jooksu siis pisikese hirve jalad lõi ehmatus alt ja loomake ei suutnud enam püsti tõusta. 

Larson jättis auto seisma kuid ka signaali laskmine ei ajanud hirve liikuma. Hetk hiljem ilmus emahirv aga taas välja, sammus ettevaatlikult poja juurde ja innustas teda taas jalgele tõusma. Ehmatusest toibunud hirvevasikas kõndis mõned sammud värisevail jalgadel, kuid kogus end ja sammus ema sabas puude kaitsvasse varju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles