Lustakas video: väsinud koeral sai tüütu kassipoja vallatlemisest kõrini

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: / Caters News Agency / Scanpix

Internetis on ringlemas tõeliselt armas video kuldsest retriiverist, kes pidi toime tulema energiapommist kassipojaga. Ühel hetkel sai kutsal aga mõõt täis ning ta otsustas kassikese veiderdamisele resoluutselt punkti panna.

Inglismaal Staffordshire'is elav Alicia Underwood võttis hiljuti kassipoja, kelle nimeks sai Nibbler. Kassikesel oli uues kodus ees ootamas ka suur sõber, kuldne retriiver nimega Bear. Nüüd on Bear omamoodi lapsehoidja ühele tõelisele väikesele väänikule. 

Underwood sattus peale hetkele, mil väsinud Bear magada üritas. Nibbler aga püüdis koera kõigest väest mängima meelitada, kuid lõpuks sai Bearil küllalt ja ta keeras oma suure keha kassipojale peale. 

Underwoodi sõnul oli vaatepilt tõeliselt naljakas. «Nibbler ja Bear mängivad alatasa koos, kuid sel hetkel oli Bear lihtsalt liiga väsinud,» sõnas naine. «Tema reaktsioon oli ootamatu, aga nunnu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles