Päeva armsaim klõps: Rakvere koduaiast leiti emata jäänud pisike kaelustuvi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gabrieli Loomade Elu / Facebook

Eesti Metsloomaühingul on praegusel ajal käed tööd täis ning enim vajavad abi linnu- ja loomapojad. Eile õhtul helistati ühingule Rakverest, kus ootas ees väike meigas ehk kaelustuvi. 

Tuvi leidis oma koduaiast Rakvere elanik Kädi, kes avastas linnupoja kõrvalt veel ühe tibu, kes oli selleks ajaks juba hukkunud. Kuna linnupoegade ema kusagil näha ei olnud, helistas naine koheselt metsloomaühingule ja transportis tuvikese Tallinnasse Sõle Loomakliinikusse. 

Loomakliinikus avastati väikese meigase seljalt haav ning talle anti esmast ravi. Kuna linnupoeg aga kliinikusse jääda ei saanud ja hädasti pühendunud abilist vajas, viidi ta ühingu Raplamaa piirkonnajuhi, noore loomapäästja Gabriel Vodolaztšenko hoole alla.

Eesti Metsloomaühing tegeleb vaid tänu vabatahtlikele päästjatele ja headele annetajatele. Kui ka sina soovid väikese meigase ravi aidata, saad seda teha pangaülekandega:

Eesti Metsloomaühing
EE952200221067573100 Swedbank 
Selgitus: Rakvere kaelustuvi poeg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles