Tõeliselt südantsoojendav: koer võttis enda hoole alla orvuks jäänud pardipojad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mountfitchet Castle / Facebook

Suurbritannias Essexis elaval labrador Fredil on käed-jalad tööd täis — hiljuti sai temast kasuisa pardipoegadele, kelle ema rebaserünnakus hukkus.

Fredi koduks on Mountfitchet Castle, vabaõhumuuseum, mis on modelleeritud normannide arhitektuuri põhjal. Üheksa pardikest avastasid möödunud neljapäeval muuseumi töötajad ning kui esialgu ei olnud nad kindlad, mida linnupoegadega teha, siis peagi tõttas appi kümneaastane Fred.

Pardikesed on oma uue isa täielikult omaks võtnud. Kui Fred tiiki ujuma läheb, teevad seda ka pardid ning ka muul ajal püsivad nad pidevalt koera sabas. «Me tõime pardid pärast nende leidmist varju ning Fred võttis nad koheselt oma tiiva alla,» naljatas muuseumi omanik Jeremy Goldsmith. «Nad magavad üheskoos Fredi asemel ja on näha, et nad jumaldavad üksteist.»

Fredi isaroll aga kaua ei kesta, sest pardikesed sirguvad jõudsalt. Mõne nädala pärast on nad piisavalt vanad, et ise hakkama saada ning Goldsmithi sõnul on neil vabadus valida, kas lahkuda või jääda elama muuseumi hoovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles