Imearmas video: pardiema viis oma pojad üle tee liiklusreegleid järgides

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kas sinul on harjumus sebraga märgitud ülekäike eirata ning teed suvalistes kohtades ületada? Kui jah, siis võta eeskuju ühelt pardiemalt, kes liiklusreeglitest äärmise hoolega kinni peab.

Armsa vaatepildi tunnistajaks oli 20-aastane Lancasteri ülikooli tudeng Kenny Pang, kes pardipere saabudes kohvikus istus. Parte nähes haaras Pang telefoni ja asus filmima, kuidas pardipojad ühes rivis oma ema sabas üle sebra paterdasid. 

«Näha pardipoegi sebra ületamas oli uskumatult armas,» muljetas Pang. «Nad olid nii tillukesed, ent paistsid täpselt teadvat, mida nad tegema pidid. Mitte ükski neist ei astunud rivist välja, et ümbruskonda uudistada. Mul pole aimugi, kuidas nad õiges kohas teed ületama sattusid, aga võib-olla tõmbasid pardiema tähelepanu erksad valged jooned.»

Pang nentis, et inimesed peaksid neil partidelt liikluskäitumist õppima, sest ta näeb igapäevaselt, kuidas teised ülikoolilinnakus ringi liikuvad õpilased vaatamata tihedale liiklusele suvalistes kohtades teed ületavad. «Inimesed ei ole tihtilugu tähelepanelikud ning mitmed möödujad ei näinud ka nende läheduses kõndivaid parte,» sõnas noormees. «Aga samas pole see midagi uut — linnakus on parte külluses ning alles eile nägin ma munadest kooruvaid parditibusid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles