«Hommik lemmikutega»: kas kassid ja koerad võiksid olla taimetoitlased?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Michael Pettigrew / PantherMedia / Michael Pettigrew / Scanpix

Kanal 2-s on igal laupäeval eetris lemmikloomadele pühendatud saade, mis toob ekraanile kõige südamlikumad ja naljakamad loomalood, inimeste kodudes olevad haruldased lemmikloomad ja nõuanded loomade pidamiseks.

Tänases saates teeb saatejuht Kertu Jukkum juttu kassidest ja koertest, kes on veganid ehk taimetoitlased. Päris salatilehti nad siiski ei söö — tegu on loomatoiduga, mis loomseid komponente ei sisalda.

Lisaks sellele annab ülekaalus koerte-kasside koha pealt nõu Tallinna Loomakliiniku peaarst Kai Laars. Ka lemmikloomade seas on ülekaalulisus probleem ning tavaliselt tuleneb see vähesest liikumistest ja inimeste harjumusest oma neljajalgsetele sõpradele kõiksugu head-paremat anda.

Loomulikult tulevad ka seekord tutvustamisele loomad, kes varjupaikades uut algust ootavad ning zoosemiootik Aleksei Turovski vastab huvitavale küsimusele loomamaailmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles