Humoorikad fotod: isalõvi tõestab, et laste kasvatamine ei ole kerge tegevus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lapsed on teadagi põikpäised ning kui nad midagi teha otsustavad, ei ole lihtne neid ümber veenda. Nii juhtus ka isalõviga, kellel tuli tegemist teha liialt mängulise lõvikutsikaga.

Lastel ei ole kerge oma jõudu tunnetada ning kui mõni mudilane oma ema-isa juustest kiskuma hakkab, võivad tagajärjed olla vägagi valusad. Nii paistab tundvat ka isane lõvi, kelle turjal olev lõvikutsikas tema uhket lakka sakutamas on. Uhke lõvi nägu väljendab suurepäraselt emotsioone, mida iga lapsevanem varem või hiljem tundma peab — põngerjatega hakkama saada ei ole kerge.

Imearmsa hetke püüdis pildile fotogiid Daryl Dell Phinda kaitsealal Lõuna-Aafrika vabariigis. «Me olime isalõvist umbes 20 meetri kaugusel, kui nägime temaga mängida üritavat kutsikat,» meenutas Dell ja kinnitas, et oma kohati hirmutavatele ilmetele vaatamata oli isalõvi kutsikaga tegelikult väga kannatlik.

«Kutsikas ronis talle selga ja lõvi reaktsioon oli ääretult naljakas,» sõnas Dell. «Seda oli lõbus vaadata ja ma olen oma tehtud fotodega tõeliselt rahul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles