Ehmatav video: Lõuna-Aafrika metsloomapargis ründas lõvi pargi omanikku (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson / Scanpix

Sel esmaspäeval ründas Lõuna-Aafrika vabariigis Thabazimbi linnas asuvas Marakele metsloomapargis elav lõvi pargiomanik Mike Hodge'i. Kogu vahejuhtum jäi ka videolindile ning sellelt on näha, kuidas lõvi meest julmalt mööda maad lohistab.

Hodge, kes rünnakus ellu jäi ja nüüd haiglas paraneb, läks lõvipuuri eesmärgiga saada jälile sealt levivale ebameeldivale lõhnale. Ühel hetkel hakkas Hodge'i poole jooksma aedikus elav lõvi ning kuigi mees jõudis väravani, oli kiskja kiirem ja tõmbas Hodge'i pikali. Üks pealtvaatajatest filmis intsidenti ning videost on kuulda teiste inimeste karjeid ja nutmist.

Kohaliku politseiüksuse esindaja Moatshe Ngoepe sõnas väljaandele News24, et Hodge sai kannatada kaela- ja lõuapiirkonda ning viidi raskete vigastustega haiglasse, kuid tema elu ohus ei ole. Meest rünnanud lõvi pandi aga väidetavalt magama.

Loomapargi veebilehel oleva info kohaselt kolis Hodge oma abikaasa Chrissyga Suurbritanniast Lõuna-Aafrika Vabariiki 1999. aastal ning avas Marakele loomapargi 2010. aastal, et piirkonda turiste meelitada. «Mike ei ole rumal ja teab, kuidas lõvide juuresolekul käituda,» sõnas Hodge'i anonüümseks jääda sooviv lähedane. «Midagi läks tõsiselt valesti.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles