Lustakas video: mitukümmend metsseapõrsast seiskas metsateel liikluse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gui Machado / Caters / Caters News Agency / Scanpix

Itaallane Gui Machado oli parajasti sõitmas Torralba linna suunas, kui ta läbi pimeda metsa kulgeva maantee ääres imelikku kogu nägi. Machado võttis hoo maha, lähenes ettevaatlikult ja avastas siis enda suureks üllatuseks, et tegu oli mitmekümnepealise metsseakarjaga.

Machado taipas märtsi lõpus toimunud vahejuhtumit ka lindistada ning jagas maailmaga toredat vaatepilti metsseapõrsastest, kes oma vanemate järel ühes rivis teed ületavad.

«Esialgu olin ma veidi hirmul, sest ei saanud kaugusest hästi aru, milline suur olend teel liikus,» sõnas Machado. «Siis aga jõudsin ma lähemale ja nägin, millega tegelikult tegu oli.» Mees lisas, et ta pelgas küll veidi täiskasvanud metssigade rünnakut auto kui ohuallika vastu, ent õnneks seda siiski ei juhtunud.

«Täiskasvanud kuldid võivad kaaluda ligi 100 kilo,» nentis Machado. «Nad oleksid võinud nii endale kui ka mu autole palju viga teha.»

Vaata armsat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles