«Hommik lemmikutega»: miks ei tohi siilile anda piima?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Manuel Lesch / PantherMedia / Manuel Lesch / Scanpix

Kanal 2-s on igal laupäeval eetris lemmikloomadele pühendatud saade, mis toob ekraanile kõige südamlikumad ja naljakamad loomalood, inimeste kodudes olevad haruldased lemmikloomad ja nõuanded loomade pidamiseks.

Tänases saates teeb saatejuht Kertu Jukkum juttu sülitavatest paharettidest ehk alpakadest. Alpakad on villaloomad ning erinevalt lammastest on neid rohkem kui 20 eri värvi ja seetõttu ei pea nende villa ka värvima, sest variatsioone on palju.

Lisaks sellele tutvustatakse vaatajatele PetCity loomakliinikus võimalusi, kuidas oma neljajalgsed sõbrad tervete ja hoolitsetutena hoida. Muuhulgas on Eesti loomaomanikel  võimalik lasta oma neeruprobleemide käes vaevlevatele lemmikutele teha hemodialüüsi, mille näol on tegu Baltikumis ja Skandinaavias vähelevinud protseduuriga.

Loomulikult tulevad ka seekord tutvustamisele loomad, kes varjupaikades uut algust ootavad ning zoosemiootik Aleksei Turovski vastab huvitavale küsimusele loomamaailmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles