Üllatav vaatepilt: kassi mängukaaslaseks on hulljulge tuvi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News / Caters News Agency / Scanpix

Vast iga kassiomanik on märganud, kuidas tema neljajalgne sõber aknalaual või puu all igatseva pilguga linde jälgib. Üks kass tõestab aga, et see ei pruugi alati olla jahikihust, vaid soovist tiivulisega hoopiski sõprust sobitada.

Uskumatuna näiva vaatepildi püüdis eelmisel kuul videolindile Alexandre Coelho Antunes, kes elab Brasiilias Rio de Janeiros. 

«Kass ja tuvi elavad mu venna majas,» sõnas kunstiõpetajana töötav Antunes. «Ma käin neid seal tihti vaatamas.» Mehe sõnul said kass ja tuvi läbi hetkest, kui nad esimest korda kohtusid ning seni pole keegi näinud ühtegi märki, et kass tuvist kui saakloomast mõtleks. 

Antunes nentis, et looma ja linnu eriline sõprus tuli talle tõelise üllatusena, ent kass paistab tuvi seltskonda vägagi nautivat. Videost on näha, kuidas sõbrad esmalt veidi müravad, ent kass siis selili vajub ja tuvil oma karvades siblida laseb. 

Vaata lustakat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles