Homme saab Haaberstis näha trikitavaid rotte

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Homme kell 15 toimub Õismäe tee 88a asuvas Haabersti noortekeskuses lemmikloomapäev, mille eesmärgiks on lastele ja noortele õpetada lemmikloomade eest hoolitsemist. Lisaks sellele tutvustatakse osalejatele kahte pisilooma, kes oma toredaid oskusi näitavad.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on Haabersti noortekeskus korraldanud lemmikloomapäevi mitu korda ja need on osutunud väga populaarseks. «Varem on noortekeskuses külas käinud roomajad, pimedate juhtkoerad, tuhkrud, küülikud ja muud vahvad tegelased,» ütles Jürgenson. «Lemmikloomapäeval tutvustatakse lastele ja noortele erinevaid lemmikloomi ning räägitakse, mismoodi tuleb nende eest hoolt kanda. Õpetatakse, kuidas loomaga vastutustundlikult käituda, sest lemmikloom vajab pidevat tähelepanu, toitmist, mängimist ja õpetamist.»

Sel korral tuleb Haabersti noortekeskusesse külla Sandra Soomann Tallinna loomaaiast ning võtab endaga kaasa küüliku ja rotid. Üheskoos räägitakse põhjalikumalt just neist loomadest ning vaadatakse videosid küülikute agility võistlustest ning rottide trikkidest. Juttu tuleb kindlasti ka lemmikloomadest ja nende eest hoolitsemisest. Lisaks põnevatele külalistele Tallinna loomaaiast, toimuvad päeva vältel lemmiklooma joonistamise võistlus ning meisterdatakse jänkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles