«Hommik lemmikutega»: milline näeb välja lugemiskoera vastutusrikas tööpäev?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kanal 2-s on igal laupäeval eetris lemmikloomadele pühendatud saade, mis toob ekraanile kõige südamlikumad ja naljakamad loomalood, inimeste kodudes olevad haruldased lemmikloomad ja nõuanded loomade pidamiseks.

Tänases saates saame tutvuda koeratõugu, mis on ääretult haruldane nii maailmas kui ka Eestis — meie maadel on selle tõu esindajaid ainult kaks. Lisaks sellele tuuakse vaatajate ette lugemiskoerad ning nende vastutusrikas töö. 

Tänane episood on kasulik ka inimestele, kes plaanivad oma lemmikloomaga reisida. Teadagi on sellel ettevõtmisel palju eri nõudeid ning seetõttu peab iga loomaomanik end põhjalikult ette valmistama. Loomasõber Kertu Jukkumi eestvedamisel saavadki vaatajad teada, kuidas reisiks valmistumise ja reisimise protsess täpselt välja näeb.

Loomulikult tulevad ka seekord tutvustamisele loomad, kes varjupaikades uut algust ootavad ning zoosemiootik Aleksei Turovski vastab huvitavale küsimusele loomamaailmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles