Kas oled näinud? Kümnendat kuud kadunud koera eest on väljas kopsakas vaevatasu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kerli Neljas / Facebook

Möödunud aasta 25. mai hommikupoolikul sai Lillekülas Räägu tänaval oma koduaiast välja yorkshire'i terjer Archi. Koera kadumisest on möödunud kümme kuud, ent senini pole teda kusagilt leitud. 

Archi omanik Kerli kirjeldab koera kui oma lemmiklooma, pojakest ja parimat sõpra. Archi on sõbraliku iseloomuga, ent veidi arglik. Lisaks sellele pole tegu puhasttõugu yorkshire'i terjeriga — tema alalõug on lühem ning see eristab teda teistest yorkie'dest.

Archi kandis kadumise päeval halli puugitõrjeks mõeldud kaelarihma ning tema karv oli pügatud, jättes saba-, jala- ja peakarvad veidi pikemaks. Koeral on kikkis kõrvad.

Foto: Kerli Neljas / Facebook

Koera perenaise sõnul ei ole nad välistanud, et keegi on Archi kas varastanud või leidnud ja endale jätnud. Archit on otsitud nii sotsiaalmeedia, tänavakuulutuste kui ka raadio ja ajalehtede kaudu, ent senistest vihjetest pole mitte ükski õigeks osutunud. Läbi on helistatud ka kõikvõimalikud loomade varjupaigad, loomakliinikud ja maanteeamet.

Archi pere ootab vihjeid koera asukoha kohta telefonil 5670 8226. Koera kojutoojale on välja pandud ka 700-eurone vaevatasu.

Foto: Kerli Neljas / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles