Lustakad fotod: politseikoer sai tänu lõbusatele mütsidele internetisensatsiooniks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Internetikasutajad on vaimustuses politseikoer Jesterist, kes elab ja töötab El Cajoni linnas Californias. Kui Jester parajasti pättide püüdmisega ei tegele, meeldib talle kanda kõiksugu toredaid mütse.

Jesteril on Instagramis praeguseks peaaegu 160 000 fänni ning nende hulk aina kasvab, sest videod politseiautost väljuvast kutsast, peas kauboikauboi, põdrasarved või propellermüts, on inimeste hulgas tõeliselt populaarsed.

Idee humoorikate fotode tegemiseks tuli Jesteri koerajuhil Jordan Walkeril veidi rohkem kui aasta tagasi. Kuna Walker ise sotsiaalmeedias ei figureerinud, otsustas ta konto teha hoopis oma neljajalgsele sõbrale. Peagi selgus, et koera mänguline iseloom tegi temast suurepärase sotsiaalmeediatähe kandidaadi. 

«Ma teadsin, et Jester oleks internetis populaarne, ent sellist populaarsust ma ennustada ei osanud,» nentis Walker ja lisas, et kuigi videote ja fotode tegemise ajal on koer mänguhimuline ja kohati tottergi, on ta tööpostil tõeliselt pühendunud ja võtab asja tõsiselt.

 

A post shared by K9 Jester (@k9_jester) on

«Teised koeratreenerid on mulle korduvalt öelnud, et mul on Jesteriga väga vedanud ning ta on väga eriline koer,» sõnas Walker. «Vahel tundub, et nad on lausa kadedad.»

Walker valib Jesterile mütse, mis seonduvad parasjagu käimas oleva aastaajaga. Nii sai Jester jõulude ajal kanda põhjapõdrasarvi ning loomulikult päkapikumütsi. Tema jälgijatele paistavad enim meeldivat kauboikaabud ning propellermüts, mis ka Walkeri enda arust koera iseloomuga kõige paremini sobib.

A post shared by K9 Jester (@k9_jester) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles