Tööle tõeliselt pühendunud politseikoer kukkus pärast kurjategijate jälitamist kokku (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: NSW Police Force / Facebook

Politseinikel tuleb oma tööd tõsiselt võtta ning see kehtib ka nende neljajalgsete kaaslaste puhul. Üks politseikoer tormas pühendunult kurjategijaid jälitades mitu kilomeetrit ning kukkus lõpuks kurnatusest kokku.

Saksa lambakoer Kane'il oli tähtis ülesanne — saada kätte kaks meest, kes üritasid röövi eesmärgil ühe Austraalias Newcastle'is asuva maja aknast sisse ronida. Majas elav vanahärra pani sissetungijaid tähele ning kutsus koheselt korrakaitsjad, kellega tuli kaasa ka Kane. Kurjategijad põgenesid ning Kane ja tema juht jälitasid neid ühtekokku rohkem kui kolm kilomeetrit enne, kui neil mehed nurka suruda õnnestus. 

Peagi pärast tagaajamise lõppu kukkus Kane aga kokku ning viidi viletsas seisukorras loomakliinikusse puhkama. Politseiüksuse esindaja kinnitas, et koera elu pole ohus ja ta kosub veterinaaride hoole all jõudsalt. Kurjategijate tee viis samuti haiglasse ning nad mõlemad vajasid kergemat ravi. Välja saades ootab neid aga süüdimõistmine sissemurdmises ning arreteerimise vältimises.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles