Huumorinurk: loomaaiad hindavad oma asukaid veebipoodide stiilis

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nick Ansell/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Suurepärane esmamulje! Tugev ehitus, täielikult talveks valmis ja veekindel. Saadaval ainult pruunis värvitoonis, ent see mulle sobib.» Sellise humoorika kirjeldusega oma saarmate kohta sai Twitteris hakkama USA-s asuv Oregoni loomaaed, mis innustas ka teisi loomaaedu oma hoolealuseid hindama.

Seejärel võttis loomaaed ette nahkhiire: «Neli tärni, suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Võta see alati kaasa kui välja lähed ning ta hoiab sinust kõik putukad eemal.»

Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Oregoni loomaaed inspireeris seejärel Los Angelese loomaaeda, mis võttis ette lõvi, keda kirjeldas kui «enamjaolt kahjutut suurepärast magajat,» keda tuleks tolle ärkveloleku ajal siiski vältida. Kui lõvi sai loomaaialt neli tärni, siis kääbuskits pidi leppima kolmega. Selle põhjuseks asjaolu, et tema omamisel on nii plusse kui miinuseid. «Minimudel on kiirelt võimeline puhtaks sööma kõik põõsad, puhmad ja muud soovimatud taimed,» seletas arvustus. «Tõeliselt armas, ent pistab nahka ka riided ja paberid, kui sa tal silma peal ei hoia.»

Kaheksajalg Monterey Bay akvaariumist sai aga ülimalt kiitva hinnangu: «Mahub igasse nurka! Muudab värvi, et sobida ükskõik millisesse keskkonda. Püsib iminappade abil hästi paigal ning kasutab tinti, ent pliiats ei kuulu põhivarustuse hulka.»

Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Trend, mida märgiti teemaviitega #rateaspecies ehk hinda liiki, sai Twitteri kasutajatelt tõeliselt positiivset vastukaja. «Ma pole tükk aega nii palju naernud,» kirjutas üks. «Loomaarmastajana on #rateaspecies parim asi, mida ma eales näinud olen,» lisas teine.

Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles