Humoorikas video: ilves teeb akna taga omapärast tantsu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/ZUMAPRESS.com / MEGA / Scanpix

Kanadas Ontarios elav Lloyd Kivinen sai ühel hommikul tõeliselt omapärase ja meeldiva üllatuse osaliseks — tema maja juurde ilmus ilves, kes asus seejärel akna taga ülima hoolega lund sõtkuma.

Uudishimuliku kaslase meelitas Kivineni maja juurde tõenäoliselt lindude söögimaja külastavate oravate lõhn. Selle asemel aga, et lihtsalt lahkuda, otsustas ilves ka oma territooriumi märgistada, tehes seda omapärast tantsu meenutava sõtkumise abil. Kivineni sõnul luusis ilves tema maja ümber ligi pool tundi, uuris hoolega ümbrust ja lahkus siis metsa, kust ta tulnud oli. 

«Ilves ei paistnud absoluutselt hirmu tundvat,» nentis Kivinen ja lisas, et kohtumine pani ta end tõelise õnneseenena tundma. «Ma olen ilveseid oma elu jooksul palju näinud, ent mitte kunagi niivõrd lähedalt. Küllap meelitasid ta siia inimeste juurest sööki otsivad oravad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles