Ema päästis püütoni, kes kägistas surnuks tema poja

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Wiktor/PantherMedia / Krzysztof Wiktor

31-aastane Daniel Brandon kägistati eelmisel aastal surnuks – mõrvariks osutus tema lemmik, Aafrika kuningpüüton nimega Tiny.

Traagiline intsident leidis aset Inglismaal Basingstoke’is. Ning hoolimata sellest, et püüton Danieli tappis, otsustas ema Barbara Brandon mao eest jätkuvalt hoolt kanda, vahendab BBC.

«Ta tuli koju, ütles tere nagu tavaliselt, ning läks siis ülakorrusele,» meenutab Barbara saatuslikku päeva. Seejärel kuulsid vanemad valju müra ning isa otsustas asja uurima minna. «Paar minutit hiljem ta hüüdis, et ei suuda poega üles äratada.»

Parameedikute saabudes oli Daniel teadvusetu. «Ma palusin neil mulle ausalt öelda, kas ta jääb ellu. Parameedik vastas: «Kui aus olla, kullake, ma ei usu.»,» räägib Barbara pisarsilmil.

Danieli puhul oli tegemist esimese korraga, kui keegi üldse mao kägistamise tõttu Suurbritannias hukkunud. Kõigest hoolimata jätkas aga Barbara Tiny eest hoolitsemist. Miks ei lasknud ta ometi poja surma põhjustanud madu hukata? «Dan ei oleks seda tahtnud,» põhjendab ema. «Tundes Dani, oleks ta pigem süüdistanud ennast kui Tinyt.»

Nüüd on aga vanainimesel muutunud Tiny eest hoolitsemine liiga kurnavaks ja ta annetab püütoni Kentis asuvasse reptiilimajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles