Oma koera päästa üritanud mees kukkus 150 meetri kõrguselt surnuks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

San Francisco rannikualal asuva Thornton Beachi kallastel oli idülliline hommik ning vaatamata külmale ilmale oli tegu suurepärase ajaga koerte jalutamiseks. Ühe koeraomaniku elu leidis aga lõpu, kui tema neljajalgne sõber kaljujärsakule lõksu jäi ning mees teda päästa üritades alla kukkus.

Kohalikud päästjad kinnitasid uudistekanalile ABC7, et 67-aastane mees püüdis kätte saada oma koera, kes mööda kaljuserva allapoole roninud oli ning sealt enam üles ei tulnud. Mehe esimene reaktsioon oli oma koerale ise järgi minna, ent seda tehes ta libastus, kaotas tasakaalu ning kukkus ligi 150 meetri kõrguselt alla rannale. 

Väljakutse saanud päästjad kiirustasid sündmuspaigale, ent oli liiga hilja ning mees kuulutati õnnetuspaigal surnuks. Samal ajal, kui hukkunu surnukeha helikopteriga rannalt üles tõsteti, saabusid sündmuspaika tema pereliikmed, kelle kutsumise peale koer ise mööda järsakut üles ronis ning ohutusse kohta jõudis. 

Kyle Moreno, kes oma koeraga piirkonnas igapäevaselt jalutab nentis, et tegu on tõepoolest ohtliku piirkonnaga — kaljuserv on järsk ning kunagi ei või teada, millal kivid jalge alt ära võivad pudeneda. 

Golden Gate State Parki pargivahid kinnitasid, et piirkonnas koertega jalutavatel inimestel ei ole kohustust oma loomi rihma otsas hoida, ent ärgitasid neid seda sellegipoolest tegema, et tulevikus sarnaseid traagilisi õnnetusi vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles