Beauceron – tõsine, aktiivne ja hooliv kaaslane igas olukorras

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Beauceronil on omapärane intelligents. Ta hiilgab nende ülesannete täitmisel, mis hõlmavad nii mälu, õppimist kui valikute tegemist.

See Prantsuse lühikarvaline lambakoer on hinnatud töökoer kõikjal maailmas. Ta on rahulik ja julge kaaslane. Kombineerituna oma lojaalse loomusega on ta ka ütlemata efektiivne valvur. Lastega on ta üldiselt kannatlik. Ta võib lapsi vahel küll veidi heidutada, püüdes neid karjatada, ent üldjoontes saavad nad omavahel hästi hakkama.

Selline atleetlik ja aktiivne koer vajab igapäevast vaimset ning füüsilist väljakutset. Proovi sa tema treeningrutiini lõhkuda ja leiad kodust igavleva ning destruktiivse koera. Enne tema koju toomist ole tõeliselt kindel, kas sul on koera jaoks iga päev piisavalt aega.

Vahel võib asjatundmatu silm seda koera ekslikul veidi karvasemaks dobermanniks pidada. Eks selles ole ka terake tõtt. Just tema oli üks nendest tõugudest, kellest dobermann välja aretati.  

Beauceron – tõsine, aktiivne ja hooliv kaaslane igas olukorras!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles