Inglise springerspanjel – alati rõõmus kaaslane nii linnas kui maal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglise springerspanjeliga on kõik sinu päevad palju helgemad.

Tal on piiritult energiat ja ta armastab mängida. Ta läheneb kõigile tegevustele fanaatilise entusiasmiga. Seetõttu võib ta ennast teinekord unustada ning liialt üleannetuks muutuda. Igal juhul – lapsed armastavad teda ja tema neid. Teiste lemmikute ja võõrastega saab ta läbi oivaliselt. Ta pingutab selle nimel isegi võõraste koertega kohtudes.

See uudishimulik väike tüüp vajab iga päev tõsist vaimset ja füüsilist trenni. Kui sa ei suuda temaga vahel sammu pidada, lase tal lihtsalt looduses vabalt ringi joosta. Kui ta saab piisavalt õues liikuda, on ta ka toas rahulik.

Tema karvkate vajab harjamist vähemalt korra nädalas. Tema kaunis, lahke ja usaldav nägu võlub inimesed ära juba esimesel silmapilgul.

Sellel osaval koeral on uskumatult tugev lõhnataju. Just tänu sellele kasutatakse teda tihtipeale politseis jälje- ja narkokoerana.

Ta jumaldab ujumist ning alati, kui mõeldav, kasutab ta selle võimaluse kindlasti ära.

Inglise springerspanjel – alati rõõmus kaaslane nii linnas kui maal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles