Talumehe paanikakõne politseile: lehmalaudas varitseb tiiger!

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: DAVID OGDEN PHOTOGRAPHIC MINISTR/Caters News Agency

Eelmisel laupäeval helistas politseisse ähmi täis Šotimaa farmer Bruce Grubb ning sõnas, et tema lehmalaudas on tiiger. Relvastatud üksus kiirustas kohale, ent oodatud verejanulise kiskja asemel oli laudas hoopis miski muu.

24-aastane Grubb oli pidamas soolaleivapidu, kui oranž mustade triipudega kogu talle tema lehmalaudas silma jäi. Kohe kutsus mees appi päästjad, kartes et tiiger murrab tema tiined lehmad maha.

«Nüüd on mul veidi tobe tunne, ent tol hetkel olin ma hirmust halvatud,» rääkis Grubb väljaandele Scottish Sun. «Mul ei olnud kahtlustki – laudas oli tiiger.»

Ehmunud farmeri sõnul ei julgenud esimesena kohale jõudnud politseinik autost väljagi tulla, sest kartis tiigri ohvriks saada. Samal ajal võeti ühendust ka kohaliku metsloomapargiga, et uurida, kas tiiger oli nende juurest põgenema pääsenud.

Politseinikud veetsid 45 pingelist minutit ala ümber piirates ja laudale ülima ettevaatlikkusega lähenedes. Kui nad lõpuks kiskja vaateväljas olid, tuli välja, et tegu oli tõepoolest tiigriga — loom ei olnud aga lihast ja luust, vaid riidest ja vatist.

Politseinikud jagasid lugu ka Facebookis ja kinnitasid, et Grubbi kõne ei olnud tehtud pahatahtlikult. Samuti palusid nad piinlikust tundvalt farmerilt luba täistopitud tiiger endale võtta ning sellest jaoskonna maskott teha. Inimene, kes tiigri lauta tõi, on aga siiani teadmata.

Foto: UK Cop Humor / Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles