Ülinaljakas video: koerad on täielikult jõulukuuse välja viimise vastu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

USA Lõuna-Caroliina osariigi elanik Erin Graham leidis selle nädala alguses, et lõpuks on käes aeg jõulukuusk välja visata ning palus oma abikaasa Davidil see ära viia. Kui David aga ebatavaliselt kaua aega õues oli, heitis Erin pilgu aknast välja ning filmis seejärel video, mida on kahe päevaga vaadatud üle 11 miljoni korra.

14. jaanuari hommikul kraamis Grahamite perekond külaliste ootuses oma maja ning leidsid, et jõulukuuse olemasolu pole toas enam vajalik. Kui David Graham aga puuga õue suundus, leidsid pere kaks Saksa lambakoera, et tegu on suurepärase mänguasjaga ning olnud nõus seda enam käest andma. Seetõttu nägigi Erin Graham ühel hetkel aknast, kuidas tema abikaasa puud tulutult üle aia püüab visata, end seda teisest otsast kinni hoidvad ja tirivad koerad tegid missiooni tunduvalt keerulisemaks. 

Graham jagas oma filmitud video Facebooki Saksa lambakoerte kommuuni, millel on pea 2,5 miljonit liiget ning humoorikas klipp sai koheselt populaarseks. Nagu videost näha võib, sai David kuusest lõpuks lahti, aga mitte enne, kui oli tirimishoos korduvalt pikali prantsatanud. Erin Grahami sõnul on peamiseks «süüdlaseks» nende viieaastane koer Badge, kellel on kinnisidee puuokste ja -halgudega mängida. Nende teine koer Seagan on iseloomult küll rahulikum, ent ühineb alati sellega, mida Badge ette võtab ning saab seetõttu pahandustest osa. Grahamite sõnul on nad videole osaks saanud soojast vastuvõtust väga üllatunud ning nad on õnnelikud, et koerte lollitamine nii paljudele inimestele rõõmu toob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles