Armas video: saksa lambakoer kaitseb oma kassist sõpra lumesaju eest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Soomlanna Linda Paaja püüdis videosse armsa hetke, kui tema Saksa lambakoer Julius oma kassist parimat sõpra Oliveri külma lumesaju eest oma pea alla peita püüab.

Ainuüksi Juliuse pea on kassipoeg Oliveri katmiseks piisavalt suur ning seda koer kasutabki — kaitsev kutsa on Juliuse oma kurgu alla võtnud ning hoiab teda seal soojas. 

Loomade omaniku Linda Paaja sõnul andis Julius oma parima, et külmetavat kassi aidata ning naise arust oli koera tegu tõeliselt armas. «Julius on Oliveri suhtes väga kaitsev ning armastab tema eest hoolitseda,» nentis Paaja. «Ning Oliver omakorda tunneb end Juliuse kõrval julgemalt ja ohutult.» Kassipoeg ning tema koerast kaitsja istusid niiviisi mõned minutid enne, kui Oliver ringi uudistama minna tihkas. Paaja kinnitusel on tegu parimate sõpradega, kes söövad, magavad, mängivad ja teevad kõike muud alati ühskoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles