Ameerika kokkerspanjel – tore kaaslane, kui sa oled nõus temasse panustama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika kokkerspanjel on üks rõõmsameelne hing, kellega on alati väga tore. Talle meeldib sulle meele järele olla, talle meeldib mängida ning tal on südamlik ja tundlik natuur.

Samuti armastab ta pere väljasõite. Ta võib küll looduses vabalt ringi joosta, ent see ei tähenda, et ta tunneks ennast linnas elades kehvasti. Talle ei valmista mingit muret sinuga rihma otsas tänavail patseerida.

Ta on väga hooliv ja sõbralik kõigi ja kõigega. Isegi inimestega, keda ta sugugi ei tunne. See koer vajab korralikku jalutuskäiku iga jumala päev. Ja mida pikem tiir on, seda parem.

Kokkerspanjeli lopsakas siidine karv vajab tavapärasest palju enam hoolt – seda on vaja kammida ja harjata vähemalt kaks-kolm korda nädalas.Parima tulemuse saavutamiseks tuleks tema kasukat lasta lõigata professionaalil.

Huvitav teada: Ameerika kokkerspanjel on Ameerika presidentide seas olnud populaarne valik – see koer on olnud lemmikuks nii Nixonil, Trumanil kui ka Bill Clintonil.

Ameerika kokkerspanjel – tõeliselt tore kaaslane, kui sa oled nõus temasse piisavalt panustama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles