Saksa bokser – energiline koer aktiivsele perele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksa bokser on energiline, mänguline, hooliv ning tore kaaslane, kellega on lihtne läbi saada.

Tema iseloom on siiras, ta on uudishimulik ja tähelepanelik. Samuti on ta tundlik ja osavõtlik tegelane, kes sobib ideaalselt lemmikloomaks sinu peresse.

Ta võib juhuti olla veidi kangekaelne ning teinekord võib tal tekkida lahkarvamusi võõraste koertega. See-eest on ta suurepärane kaitsja ning pere hoidja. Ta on umbusklik võõraste suhtes, rõõmus ja sõbralik mängides ning kartmatu tõsises olukorras.

Bokser vajab tähelepanu, peamiselt füüsiliste ja vaimsete ülesannete ning väljakutsete näol. Ta armastab üht korralikku jooksuringi, ent ta jääb rahule ka kergema sörgiga sinu kõrval. Ta ei armasta kuuma ilma ning samuti ei ole ta sobilik koer õues elamiseks.

Bokser on võrratu näide koerast, kelles on kokku saanud elegantsus, jõulisus ning väledus. Teinekord ta norskab veidi. Elegantselt loomulikult. Kutsikaid on võrdlemisi lihtne treenida. Neid kannustab kiiremini õppima nende uudishimulik loomus.

Bokser oli üks esimesi koeri, keda hakati kasutama Saksamaa politseis ja sõjaväes tööloomana. Tänu sellele on nad hinnatud teenistuskoerad tänaseni.

Saksa bokser – energiline koer aktiivsele perele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles