Värvikas galerii: ebatavaline part armastab kostüüme kanda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saage tuttavaks — siin on part nimega Guus. Ta ei ole aga tavaline lind, sest  tema lemmikmeelelahutuseks on värvikate ja armsate kostüümide kandmine. 

Guus ja tema omanik Sam Pronk elavad Hollandis ning part tuli naise perre vaid mõnepäevase tibuna. «Guus vist arvab, et ma olen tema ema,» rääkis Pronk väljaandele Telegraph. «Mul on lisaks talle veel kaks koera, me oleme üks eriline perekond.» Guus mängib oma neljajalgsete sõpradega ning käib koos nendega jalutamas.

Tema kostüümihobi sai aga alguse juhuslikult: «Ma otsustasin pühade puhul Guusile mütsi valmistada ning temast toreda pildi teha,» kirjeldas Pronk. «Peagi saabus kuningapäev ning kuna sel puhul kannavad kõik oranži värvi, meisterdasin ma Guusile oranži särgi. Seejärel riietasin ma ta Piilupart Donaldiks ja sealt hakkas kõik allamäge minema,» naljatas naine.

Guusi fantastiliste kostüümide hulka kuuluvad erinevad Disney-tegelased, tuntud superkangelane ning paljud ametid. Vaata valikut Guusi võrratutest moefotodest galeriist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles