Video: möödujad päästsid rõdult alla kukkuva koera surmasuust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

2017. aasta viimane päev oleks äärepealt elu viimaseks jäänud ühele ilutulestikuhirmus koerale, kes suure ähmiga oma kodukorteri rõdule tormas ning end siis üle ääre rippuma lasi. Looma elu sai päästetud tänu naabrite kiirele tegutsemisele. 

Koer nimega Tina elab koos oma peremehega Brasiilias Goiânias. Loom oli üksi jäetud vaid mõneks minutiks, kui tema omanik lähedalasuvasse poodi jooksis, ent sellest ajast piisas hädaolukorda sattumiseks täielikult.

Koerake sai aga päästetud tänu majanaabritele, kes parajasti õues grillisid. Neljanda korruse rõdult alla rippuvat koerakest nähes ei jätnud nad mõtlemiseks aega, vaid krabasid pesunöörilt voodilina ning tormasid seda looma all hoidma. Üks pealtvaatajatest otsustas olukorda ka filmida ning kõhedusttekitavatelt kaadritelt on näha, kuidas koerake ühel hetkel enam kinni hoida ei jaksa ning õhus keereldes maapinna poole sööstab. Kulus vaid hetk enne, kui Tina õhulend oma lõpu leidis ning ta ohutult lina sisse püüti.

Tina omanik Jean Carlos Silva Siqueira kinnitas kohalikule telekanalile, et kuigi 11-aastane shih tzu oli läbielatust ehmunud, tuli ta olukorrast ilma ühegi vigastuseta välja. «Kui mu naabrid kiirelt poleks tegutsenud, ei oleks Tina täna minuga,» sõnas Siqueira ning lisas, et ta käis päästjaid ka isiklikult tänamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles