Südamlik lugu! Vaata, kuidas jõudis Bert Pringi koju tema imearmas koerake

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Saates «Su nägu kõlab tuttavalt» südameid võitnud laulja Bert Pringi räägib loo, kuidas käik loomade varjupaika temast kui varasemast varjupaigapelgurist koeraomaniku tegi. Ja see pole veel kõik — täna jalutab Bert ringi juba kahe koeraga.

Pringi sattus loomade varjupaika esmakordselt 2010. aasta «Teeme Ära!» talgupäeva ajal. Temaga kaasas olnud sõbranna meelitas ta koeri vaatama ning Pringile jäi silma ühes väikses puuris värisev koerake. «Kükitasin millegipärast tema puuri ette ja panin ühe näpu puurist läbi,» meenutas Pringi. «Tema tõusis tagajalgadele, pani kaks käppa vastu puuri, torkas koonu vastu mu näppu ja värises. Mitte midagi ei öelnud, lihtsalt värises.»

Pringi sõnul oli vaja vaid seda üht hetke — järgnes nädalane katseajaleping ning koer Max rändas uude koju. Algus ei olnud kerge, sest koer oli arg ja agressiivne, ent aeg on muutunud ning koerake on kestast välja tulnud. Seltsiks on talle Pringi teine koer Boca ning nende päevad mööduvad seiklusrohkelt. Kui hästi läheb, võtab Pringi nad endaga õhtuti tööle kaasa. «Üks magab klaveri all ja teine õpilaste jalge ees,» kirjeldas Pringi. Koerte head kõrvad on laulmist õppivate noorte vigade leidmiseks suurepärased — Boca hakkab näiteks kaasa laulma, kui keegi noodist mööda läheb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles