Eesti vehklemistipp Julia Beljajeva aitas heategevuskampaaniaga varjupaigakasse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dr. Stern

Dr. Sterni Heategevusfond otsustas taas ühendada jõud Eesti esivehkleja ja Aasta naissportlane 2017 tiitliga pärjatud Julia Beljajevaga, et korraldada Facebookis kogumiskampaania MTÜ Tartu Kassikaitse hoolealustele.

Kampaania toimus Julia Beljajeva Facebooki fännilehel ning toetajate abiga koguti kokku tervelt 200 kg tooteid Dr. Sterni laiast tooteportfellist. Annetuseks sai Kassikaitse hädavajalikku kassiliiva, kuivtoitu ning hulgaliselt konserve. 3. jaanuaril käisidki Julia Beljajeva, kampaania eestvedaja Brit Mesipuu ning Dr. Sterni esindaja Küllo Vään Tartu Kassikaitsel külas ning andsid annetuse üle. 

Beljajeva jaoks ei ole see esimene kord loomi abistada: mõni aeg tagasi osales ta Kanal 2 heategevussaates «Parim pakkumine», kus toetas loomade varjupaika. Möödunud suvel viis naine aga läbi praegusega peaaegu identse Facebooki-kampaania, mille abil koguti Tartu Koduta Loomade Varjupaiga asukatele 264 kilo toitu.

Tartu Kassikaitse eestvedaja Merle Aruoja sõnul tegutseb neil hetkel 15 vabatahtlikku, kes pakuvad koduta kassidele ajutist hoiukodu, vajalikku ravi ja hooldust ning kes püüavad leida neile päris oma kodu. Tänu Tartu Kassikaitse tegevusele leiab oma tee päris koju umbes 60 kassi aastas. Kuna kassikaitse tegutseb vabatahtlikkuse alusel, on igasugune abi ja toetus neile väga oluline. Tartu Kassikaitse kodulehe leiab siit.

Dr. Sterni Heategevusfondi missiooniks on, et igal loomal oleks oma kodu. Fondi üheks eesmärgiks on harida loomaomanikke lemmikloomade soovimatu järelkasvu vältimise teemal. Lisaks julgustatakse inimesi varjupaikadest lemmikuid võtma ning toetatakse varjupaikadesse sattunud loomi. Kaubamärgi toodete müügituludest läheb 1% heategevusfondi, millega toetatakse varjupaikasid üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles