Enneolematu: orav korraldas autos paraja kaose

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GEORG WENDT/AFP/Scanpix

Kui Andrew Wilkins soojamaareisilt tagasi jõudis, langes talle osaks suur pettumus mittetöötava auto näol. Isegi unes ei oleks mees osanud ette näha, mis teda kapoti all ootab.

Tuli välja, et Wilkinsi Volkswagen Golfi oli üks orav muutnud talviseks panipaigaks ning toppinud täis tammetõrusid.

Wilkins jättis Vietnami reisides auto tüdruksõbra isa garaaži ning pettus tagasi jõudes sügavalt kui avastas, et masina käigukang liikus ebatavaliselt raskelt. Viimasel hetkel enne auto mehaanikutele üle andmist otsustas mees seda veel veidi korrastada, avas kindalaeka ning leidis sealt tõelise üllatuse. 

«Ma avasin kindalaeka ning see oli ääreni tammetõrusid täis topitud,» rääkis Wilkins. «Mu autos elas kuu aega orav ning mul on natuke paha tunne, et ma kogu tema vaeva rikkusin.»

Foto: SWNS.com / Scanpix

«Ma ei olnud kindalaegast pärast reisilt tagasi jõudmist avanud ning kui ma selle lahti tegin, hakkasid tammetõrud välja kukkuma,» meenutas Wilkins. «Mu üllatusel ei olnud otsa ega äärt.»

Mees kutsus kohe asja uurima mehaanikud, kes samuti imestunud olid. Seejärel muutus imestus aga šokiks — Wilkins sai teenindusest kõne, et terve tema auto oli tammetõrudest pungil. 

«Tammetõrusid oli kõikjal — kindalaekas, käigukastis, mootoris ja kapoti all,» rääkis mees. Auto kapotikaane all olnud helipehmendaja oli ribadeks näritud ning lisaks tammetõrudele oli sinna topitud ka surnud rott. Kaks tundi kestnud töö läks Wilkinsile lõpuks maksma 168 naela ehk umbes 190 eurot ning mees ise nendib, et ta on õnnelik, et auto taas töökorras on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles